Занимливости

Занимливости

Глупостите на Американските туристи

Вработените во туристичките агенции се среќаваат со разновидни прашања, меѓутоа некои од нив се навистина несфатливи, за вас издвоивме неколку прашања кои “паметните” Американци ги поставиле во туристичките агенции.  – Една […]

Занимливости

Запрепастувачки фотографии кои не се правени со Фотошоп

Судејќи по фотографииве, луѓето од минатото немале исто гледиште за страшното и чудното како ние денес.    1.Откако ќе ја погледнете оваа фотографија, можеби прво на памет ќе ви дојде […]

Занимливости

Најинспиративни кујни на годината

Кујната се смета за срцето на домот – збиралиште за семејството, извор на домашно-готвените јадења, и нашето омилено место за време на забава. Најдобрите кујни се истовремено функционални и лични. […]

Занимливости

ЕМ СЛАТКО, ЕМ КОРИСНО: Кој сака да има многу ПАРИ, на Бадниковиот ден треба да изеде ПЛОД ОД ОВА РАСТЕНИЕ

Бадник го најавува големиот христијански празник Божиќ. Тој ден внесуваме бадниково гранче во нашите домови, а семејството се собира на посна вечера.Бадник го најавува големиот христијански празник Божиќ. Тој ден […]

Занимливости

Полубратот на Обама со политичка кариера во Кенија

Полубратот на Американскиот претседател Барак Обама, планира да ги следи стапките на својот брат во политиката, но сепак поскромно со политичка кариера за Гувернер на Кенија. Малик Обама е роден […]

Занимливости

Луѓето по смртта паѓаат во паралелен простор од кој мо

По смртта луѓето продолжуваат да живеат и можат да воскреснат, укажуваат американски истражувачи.Научници од Универзитетот во Северна Каролина веќе дадоа сензационална изјава. Според нив, по смртта човекот паѓа во паралелен […]

Занимливости

Славни личности кои снимиле порно филмови

Славните личности намерно или ненамерно многу често објавуваат приватни видео снимки. Дали нивната цел е да станат повеќе славни или едноставно објавувањето на нивните видеа било “случајно“, сепак тоа не […]

Занимливости

Откако

Пет девојчиња од едно училиште во Данска извеле многу интересен експеримент, кој привлече огромно внимание ширум светот, а сликите кои ги поставија на интернет предизвикаа бурни реакции на многуте истражувачи, […]