Кога во кајганата ќе додадете една евтина состојка ќе добие совршен вкус

Кајгана е првото јадење кое секој учи да го прави и најчест избор за појадок за повеќето од нас.

А, знаете ли трик со кој станува совршено кремаста и сочна?

Доволна е само една состојка ова јадење да стане неодоливо вкусно.

А, тоа е кисела павлака!

На секое јајце оди по една лажица кисела павлака.

Прво измешајте го јајцето со вообичаените состојки и зачини.

Дури кога се ќе биде добро зимешано додадете павлака.

Добар апетит!

Пронајдете не на следниве мрежи:©ПУЛС24.MK Вестите на интернет страницата на редакцијата ПУЛС24.MK може да се користат исклучиво за лично информирање. Без писмена дозвола од ПУЛС24.MK или посебен договор, не е дозволено преземање, користење или реемитување на вестите.