Братот и сестрата – најсилна поддршка во животот

Нивниот однос поминува низ разни фази – од игнорирање и ривалство во детството до најсилна поддршка во зрелите годиниВо детството најчесто се како „куче и маче“, но нивната љубов и … Продолжи со читање Братот и сестрата – најсилна поддршка во животот