Две чуда на Пресвета Богородица | За несреќната смрт со која Бог казнил еден хулител

Чудата на Пресвета Богородица (ЧУДО 52.)За несреќната смрт со која Бог казнил еден хулител +++ Во Саксонија имало еден развратен човек, кој за мала причина пцуел и проколнувал. Еден ден … Продолжи со читање Две чуда на Пресвета Богородица | За несреќната смрт со која Бог казнил еден хулител