КОРОНАВИРУС: регистрирани 285 заразени и 7 смртни случаи

КОРОНАВИРУС: регистрирани 285 заразени и 7 смртни случаи До денеска се регистрирани 285 заразени од КОРОНА ВИРУСОТ. Починаа седум граѓани. Во изолација се над 9000 граѓани. На картата можете да … Продолжи со читање КОРОНАВИРУС: регистрирани 285 заразени и 7 смртни случаи