ПЕНДАРОВСКИ ЖЕСТОК: Ако Виктор Димовски е одговорен за аферата нема да биде амбасадор во Париз!

Пендаровски оцени дека ова е голем удар врз кредибилитетот на АНБ, на Владата, на претседателот и на државата воопшто. Тој рече дека или за овој случај ќе извлечеме одговорност до … Продолжи со читање ПЕНДАРОВСКИ ЖЕСТОК: Ако Виктор Димовски е одговорен за аферата нема да биде амбасадор во Париз!