Поранешната германска канцеларка Ангела Меркел: Ако Путин ја нападнеше Украина во 2008 година, ќе ја прегазеше

Во политичкото пензионирање, Меркел има време за серии како Круната, Вавилон Берлин, но и серијата „Минхен: На ​​работ на војна“ за тоа дали Хитлер можел да биде запрен. Ангела Меркел … Продолжи со читање Поранешната германска канцеларка Ангела Меркел: Ако Путин ја нападнеше Украина во 2008 година, ќе ја прегазеше