Ракијата навистина е лек: Кажете им “збогум“ на овие болки

Ракијата е пијалок кој се конзумира на Балканот и често постарите знаат да кажат дека таа е лек за многу болести. Тоа е точно, а ова се дел од болките … Продолжи со читање Ракијата навистина е лек: Кажете им “збогум“ на овие болки