Северина со болка во срцето го слави Велигден: Сине, мама не те погалила цели 30 дена

Хрватската музичка ѕвезда Северина вчера вечерта на Инстаграм во ќиво ја искористи приликата на своите фанови да им се пожали дека иако овој викенд би требала да биде со синот, … Продолжи со читање Северина со болка во срцето го слави Велигден: Сине, мама не те погалила цели 30 дена