Трговците најавуваат затворање на бензинските пумпи поради намалувањето на маржата

Зголемена нервоза кај трговците. Никакво сочувство кон граѓаните во време криза каква што не се памети… Воведувањето нова маржа за трговците со горива, односно нејзиното драстично намалување за 33 проценти … Продолжи со читање Трговците најавуваат затворање на бензинските пумпи поради намалувањето на маржата