Датумот на Брегзит е масонска Нова година: 24 јуни е роденденот на Големата Ложа на Англија!

Додека економистите и политичарите ги пресметуваат последиците од Брегзит, некои од теоретичарите, британската одлука ја поврзуваат со Големата Ложа на Англија! Според нив, датумот на објавувањето на резултатите од разводот … Продолжи со читање Датумот на Брегзит е масонска Нова година: 24 јуни е роденденот на Големата Ложа на Англија!