Филип Петровски: Да се отворат сите досиеа на кодошите на УДБа и да се постираат на интернет

Обидот за поништување на ЛУСТРАЦИЈАТА е срамен чин. Овој процес на отстранување на лицата кои се стекнале со предност во животот кодошејќи други лица за жал во Македонија никако да … Продолжи со читање Филип Петровски: Да се отворат сите досиеа на кодошите на УДБа и да се постираат на интернет