За плацевите на Водно приведен Новачевски, кумот на Никола Груевски

За плацевите на Водно приведен Новачевски, кумот на Никола Груевски Пари од партијата употребени за купување на приватни плацеви? Осомничени се повеќе луѓе… Се бара притвор или мерки за сите … Продолжи со читање За плацевите на Водно приведен Новачевски, кумот на Никола Груевски