191 портал се пријавил да земе пари од кампањата на партиите а ќе биде платен од државни пари

Повеќе изборни циклуси по ред ПУЛС24.МК од принципиелни причини не учествува во рекламирање за време на политички кампањи. Истовремено не се пријавуваме во ДИК. Денеска го погледавме списокот на пријавени … Продолжи со читање 191 портал се пријавил да земе пари од кампањата на партиите а ќе биде платен од државни пари