Станија за една ноќ во Москва заработила 40.000 евра, а за тие пари морала да….

Откако се пофали пред неколку дена со новиот автомобил вреден околу 40.000 евра, се зборува дека Станија се почастила по огромниот хонорар кој го добила од еден настап во Москва. … Продолжи со читање Станија за една ноќ во Москва заработила 40.000 евра, а за тие пари морала да….