Што се случува ако пиете вода со мед на празен стомак?

Веројатно досега сте слушнале за предностите кои ги носи консумирањето на мед, но дали знаете што водата со мед му прави на вашето тело? Како да ја подготвите: Ставете една … Продолжи со читање Што се случува ако пиете вода со мед на празен стомак?