ВИЦ НА ДЕНОТ: Пијан човек во автобус

Се вози пијан човек во автобус и од лулањето повратил по госпоѓата која седела до него. Таа лута и нервозна станала и почнала да вика по него. -Стоко една пијана, … Продолжи со читање ВИЦ НА ДЕНОТ: Пијан човек во автобус