ВИЦ НА ДЕНОТ: Пијан човек во автобус

Loading...

Се вози пијан човек во автобус и од лулањето повратил по госпоѓата која седела до него.

Таа лута и нервозна станала и почнала да вика по него.
-Стоко една пијана, па како не ти е срам, па погледни што направи, погледни се на што личиш!
Тој ја гледал, ја гледал така пијан… и и рекол – Пф, а па ти погледни се на што личиш!

Виц: Потрефување

loading...