Автобус на „Дурмо турс“ и лани излетал од патот, го извлекувале со кранови и полиција

Loading...

Автобус на „Дурмо турс“ и лани на 9-ти март излетал од пат.
Косовските медиуми тогаш известија за автобус на оваа компанија излизган на пат кон Приштина.
Косовскиот портал „Дреница прес“ на 9 март 2018 година информираше дека со полиција и кранови се извлекува автобус на „Дурмо турс“.

loading...