Каков сопственик, такво куче

Фотографот Џерард Гетингс одлучил да ја тестира познатата изрека: „Каков сопственик, таков пес”, па ги фотографирал сопствениците и нивните миленици и ги споредил фотографиите.
Резултатите се урнебесни и уште еднаш ја потврдуваат изреката, во што можете да се уверите и сами.