Каракамишева: Заев дојде на власт со бомби и така ќе.си замине!

Loading...

Коментирајќи ги последните случувања со објавување на незаконски снимени материјали на социјалните мрежи професорката Тања Каракмишева напиша: Од самиот почеток кога почнаа бомбите на Заев реков дека Заев ќе дојде на власт со бомби и така ќе.си замине!
По објавените бомби за Дуи таа прашува дали ќе следат бомби во кои ќе го слушаме гласот на премиерот Заев, додавајќи – Како одеше онаа поговорката “кој на друг гроб му копа на крај сам паѓа во него, така беше нели?

 

 

 

loading...