Кога куче ќе го види сопственикот по долго време

Loading...

Кучето побудалува од среќа кога ќе го види сопственикот по извесен период разделба.
А како тоа изгледа, најдобро говори ова видео на кое се прикажани повеќе такви средби.
Погледнете ги реакциите.

loading...