Нестабилното време останува до крајот на неделава: Ова е прогнозата

Loading...

Нестабилното време останува се до крајот на неделава.
Утре и во среда услови за нестабилност ќе има претежно во планинските предели, додека во петок повторно попладнето и вечерта ќе има значителна нестабилност кога е можно ново локално невреме, а температурите ќе бидат во пораст и ќе се искачуваат во интервалот од 26 до 34 степени.
За време на викендот ќе има значителен пад на температурите и осетно освежување. а и натаму ќе остане нестабилно.

loading...