Одморот му се претворил во пекол: Ја затекнав жената среде секс со мојот најдобар пријател, а потоа..

Loading...

Неговиот одмор се претворил во кошмар, она што  таму  го  доживеал е нешто  што  ќе го памти цел живот.Познато  е дека неверството  е нешто  што  се почесто  се случува  во  денешно  време. Под влијание на тоа луѓето се почесто  ги  изнесуват своите пробелми преку медиумите. На тој  начин се ослободуваат од притисокот, а воедно и  добиваат корисни  совети од луѓето кои  имале слични  искуства.
во  морето разни  исповеди  се најде и  оваа интригантна исовед на еден маж  кој  доживеал вистински хорор на својот одмор.

„Мојата сопруга, децата и  јас заминавме на одмор со својот надобар пријател и неговата сопруга, кои  имаат  деца на иста возраст како и  нашите.
Се сместивме во  вила во Шпанија и  последниот ден одлучивме да посетиме аква парк. Во последен момент сопругата ми рече дека не се чувствува најдобро и одлучи да остане во вилата.
А мојот пријател беше спречен да дојде бидејќи  беше спречен од важен повик од работа.
Кога стигнавме во  аква паркот сфатив дека сум ја заборавил влезницата за својата најмала ќерка и  наместо  да платам нова, се вратив во  вилата.
Кога стигнав таму, слушнав врева од нашата спална соба и  ја затекнав сопругата со  најдобриот пријател во  кревет.
Се почувствував ужасно.

 
Го познавам својот најдобар пријател веќе 30 години, а мојата сопруга и  јас сме заедно повеќе од 10 години, а ова што  ми го сторија е нешто  што  никому  не би  му  го посакал.
Кога се вратив назад во  аква паркот, се што ѝ пренесов се на неговата сопруга, која само  што  не падна пред своите деца и почна да плаче. Поради  тоа многу  се каам не требаше да ѝ кажам.

Моравме да се вратиме заедно  дома, и  тоа беше најтешкиот ден од мојот живот. Сега кога конечно  сме дома, мојата жена вели дека могу  се кае, и  дека тоа се случило само  два пати.
 Вели  дека се чувствувала запоставено, бидејќи  јас работам многу, но  тоа е нешто што  е неизбежно за да им обезбедам добар  живот на децата.

Децата сепак се најважни. Не знам што да правам“, ја заврува својата исповед маж кој  се чувствува ужасно, и  има потреба од голема помош.Познато  е дека неверството  е нешто  што  се почесто  се случува  во  денешно  време. Под влијание на тоа

loading...