ОВОЈ дедо ги запрепасти сите во паркот- Погледнете зошто!

Овој дедо успеа да ги запрепасти сите во паркот… А има и зошто…Изгледа дека за него староста е нова младост…
Погледнете што облекол на своите нозе…

Изгледа дека за него староста е нова младост…
Погледнете што облекол на своите нозе…

Пронајдете не на следниве мрежи: