Вики ја „спушти на земја“ Јелена карлеуша

Loading...

 
 
 
 
 
 
Вториот круг  на музичкото шоу „Ѕвездите на гранд“ е во тек, но покрај жестоката борба на кандидатите и коментарите на жирито се повеќе остри.
 
 
 
 
 
  
 
 
 
Како би ги разочарала колку лошо пееле двата нетпреварувачи, српксата пејачка Јелена Карлеуша ги спореди со коментарот на Вики Миљковиќ.
„Вие бевте како коментар од Вики. Поеднакво лошо, поеднакво досадни, поеднакво неинспиративни. Вики ти секој пат кога ќе кажуваш нешто, гледачот оди до фрижидерот да земе нешто да јаде. Немој да ја одземеш гледаноста на ова најгледано шоу, кажа Јелена Карлеуша.
„Јелена дали ти никогаш не си пеала во кафана!?“, и возврати Вики Миљковиќ, а потоа покажа слика од Јелена, кој и ја пратил еден обожавател, а на која Јелена е во кафана (иако со недели тврди дека таму никогаш не пеела).
 
 
 
  
 
 
 
Како би ги разочарала колку лошо пееле двата нетпреварувачи, српксата пејачка Јелена Ка

loading...