СЕ СМИРИЈА: Александар Маленко на емотивна средба со Турунџиева

Loading...

Маленко изгледа сфатил што направил и каде е неговата грешка, па на Фејсбук објави фотки од него и неговата ќерка…Поранешниот сопруг на водителката Сузана Турунџиева, Александар Маленко, ги закопа воените секири со својата ќерка Лора, која пред неколку месеци го нападна дека не се грижи за неа преку отворено писмо – Прочитајте го ТУКА.
Маленко изгледа сфатил што направил и каде е неговата грешка, па на Фејсбук објави фотки од него и неговата ќерка, на кои се среќни и весели со натпис „Татко и ќерка“.
Оваа средба дефинитивно била повеќе од емотивна.
Погледнете на следната страна:

Поранешниот сопруг на водителката Сузана Турунџиева, Александар Маленко, ги закопа воените секири со својата ќерка Лора, која пред неколку месеци г

loading...