Тензична расправа во Советот на Општина Битола

Тензична расправа во Советот на Општина БитолаВо тек е 63. седница на Советот на Општина Битола на која на дневен ред се најде кварталниот буџет за последниот квартал од 2016 година, како и завршната сметка на Општина Битола за 2016.
Пред расправата по точките се отвиваше тензична расправа помеѓу советниците од власта и опозицијата.Во тек е 63. седница на Советот на Општина Битола на која на дневен ред се најде кварталниот буџет за последниот квартал од 2016 година, како и зав

Пронајдете не на следниве мрежи: