10 најлоши машки изјави за жените!

Loading...

Жените одговорија на прашањето – која е најлошата реченица која сте ја слушнале од мажите?Секако одговорите се повеќе од 10- но денес издвоивме само десет од нив:
-Жените не знаат да возат
-Со оглед на тоа дека си женско имаш смисла за хумор
-Зошто жените секогаш завршуваат со мајмуни?
-Жените не сакаат добри момци
-Сите жени сакаат богато да се омажат

 
-Изгледаш супер за твоите години
-Мажите се рационални а жените емоционални
-Била со повеќе од X мажи сигурно е лесна
-Имаш повеќе од 30 години веќе си треба да бидеш мажена
-Не разбирам што видела во него?Секако одговорите се повеќе од 10- но денес издвоивме само десет од нив:
-Жените не знаат да возат
-Со оглед на тоа дека си женско

loading...
Loading...