10 најлоши реченици со кои мажите пробале да „смуваат“ девојка

Loading...

 Често мажите не се иновативни кога и приоѓаат на некоја девојка, па често употребуваат непотребни фрази.  Па така некој мажи го избираат најлошиот можен начин да и се приближат на некоја девојка. Во продолжение еве ги десетте најлоши реченици кои мажите  ги употребиле кога сакале да им се приближат на девојките.
1. „ Прекрасни нозе, во колку саат се отвараат? „ – можеби мислите дека ова е смешно, но верувајте за жените ова е навреда.
2. „ Мора да си уморна од синокешното трчање по моите мисли “- оваа реченица е едноставно глупава, колку повеќе се употребува се поужасно звучи.
3.„ Еее, рибо, што правиш? Па денес е твојот среќен ден. Од толку „цуци“ овде, одлучив со тебе да зборувам“ – ова не е доказ за самодоврба туку ароганција.
4. „ Таа кошула супер изгледа на тебе. Но да ме има малку и мене по неа би изгледало уште поубаво. “- ова е лош начин да и пријдете, можете тоа учтиво и љубезно да го направите.
5. „Може ли да ти купам нешто за пиење, или само сакаш пари ?“- прво веднаш ја навредувате жената и ја правите проститутка.
6. „ Може ли да го добијам твојот број ? Изгледа го изгубив својот.“-  доколку на некоја девојка и се допадне оваа реченица или е излезена од затвор или од лудница.
7. „ Веруваш ли во љубов на прв поглед или да поминам уште еднаш? “ – мислам дека од една страна е симпатична но сепак непријатна за почеток на комуникација.
8. „ Извинии.. мислам дека ми должиш пијалок, бидејќи кога те видов дека влегуваш го истурив мојот пијалок“ – колку глупости на едно место.
9. „ Дали името ти е  Gillette ? Зошто? Бидејќи си најдобро парче што човек може да го добие ? “ – момците што користат вакви реченици лошо е тоа што мислат дека се слатки.
10.„ Доаѓаш ли често овде? “-може изгледа како обична реченица, но многу лошо звучи. Со оваа реченица кажувате дека сте постојано во тој клуб, или дека постојано ќе доаѓате поради неа. Често мажите не се иновативни кога и приоѓаат на некоја девојка, па често употребуваат непотреб

loading...
Loading...