10 најнесреќни места за реклама

Loading...

Ова се десетте најлоши места каде рекламата добива друга смисла. 
Проблеми со косата? 

Сменети се или не се сменети? 

Како да ги избркате луѓето од вашето куче 

Што ли ми расте од главата?

најдоброто место за реклама! 

„Уживајте во забавата“

Би го гледале ли овој филм? 

На Шерлок Холмс не му се допаѓа овој пар 

„Гили,гили“

„Ми боде очи“
Проблеми со косата? 

loading...
Loading...