10 трикови за подолг секс!

Loading...

Сакате сексот да трае подолго? Доволно е да ги применувате овие 10 трикови!1.Уживајте во заведувањето
Многу парови кои се во долги врски однапред го најавуваат сескот со тоа не дозволуваат да уживаат во неизвесноста и заведувањето.
2.Бакнувајте се како тинејџери
Ако сакате да бидете интимни започнете со долго бакнување.
3.Соблекувајте се полека
Не морате да изведувате стриптиз, но едноставно уживајте во соблекувањето.
4.Почнете со масажа
Масирајте се 10 минути па после продолжето…
5.Преминете на еротска масажа
Потоа полека преминете на еротска масажа со која ќе го најавите сексот.

 
6.Менувајте се
Најпрво бидете вие тие што го одредуваат темпото потоа препуштете му се на партнерот.
7. Истражувајте што пали а што не
Ако знаете дека нешто многу го возбудува партнерот оставете го за на крај.
8. Дишете
Ако се фокисирате на дишењето подобро ќе се опуштите
9.Емоционално поврзете се
Кога ќе влезете во еротската зона претопете се и спојте се со партнерот на секој можен начин.
10. Барајте уште
Ако партнерот ви се заморил а вие сакате уште само кажете му.1.Уживајте во заведувањето
Многу парови кои се во долги врски однапред го најавуваат сескот со тоа не дозволуваат да ужива

loading...
Loading...