10 Најкатастрофални апликации кои не треба да бидат користени!

Loading...

Од глупаци до женомрзачи, овие апликации за смартфони треба што побрзо да исчезнат. 

„Blowing Sexy Girl’s Skirt“

Со оваа апликација, корисникот со дување во микрофонот или преку „swiping motion“, може да им ги крене здолништата на девојките од сликите. Со четири ѕвезди рејтинг, единствените жалби се што нема доволно девојки и недоволно полнолетни.

2„Girl versus Knives“
Интересна игра, ја спасуваш од смрт твојата секси асистентка на чекрек, со фрлање на ножеви во неа, со утеха да ја промашиш.

 

 
3.„iMeetzu“
Мора да имаш 17-години за да ја симнеш апликацијава, која претставува запознавање со тотално непознати личности. Иако оваа апликација предупредува и заштитува од секакви злоупотреби, сепак никој не ја сфака намената.

4.„Lulu“
Ова е апликација само за девојки, и претставува исмејување на момци т.е. слики од нив преземени било од каде, каде што ќе можат да ги исмејуваат без нивно знаење.

 
5.„Nice Body“
Со оваа апликација , можете да имате лажен „x-ray-vision“ на секоја слика што ја имаш сликано на твојот телефон. Овозможува да предвидете што луѓето гледаат под облеката.
6.„PhantomALERT“
Оваа апликација дејствува со помош на радар, за да не бидеш фатен од полицаец. Како и да е, највеќе е користена од страна на луѓе кои возат под некакво дејство. Ужас

 
7.„Sex Doll“
Што е подобро од тоа имање секс со секс кукла?И тоа вистинска. Апликацијата доаѓа со „предупредување“, и даваш масажа, а притоа треба да пазиш да не ја повредиш.
8.„Butt-o-Meter“
Бидејќи девојките не се опседнати со тоа како изгледа нивното тело, оваа апликација дозволува да се прикачуваат слики од нивните задници и да бидат оценувани.

 
9.„Boobs Smasher“
Вистинскиот опис на оваа апликација е „Вашата цел е со ставање на прстот помеѓу градите на секси девојка и притоа да го држите додека таа него смачка со нејзините масивни гради.Ха,ха,ха
10.„Topper Sexy Girl Puzzle“
Идејата на оваа апликација е кога ќе ја завршиш загатката се отвораат слики од секси корејќи кои можеш да ги искористиш за позадина на мобилниот.

„Blowing Sexy Girl’s Skirt&ldq

loading...
Loading...