Глупaво, опасно и нема никаква смисла: Дали смрзнувањето е нов хит?

Loading...

Иако во оваа фаза е тешко да се предвиди степенот на кој ќе го преземе следната интернет лудост. Глупаво е, потенцијално опасно и нема никаква смисла, но од ден во ден има се повеќе фанови.

Ајде за почеток да објасниме што всушност претставува оваа лудост. Смрзнувањето на снег претставува облекување на летна облека и позирање на снег, правејќи летни активности со кои постои потенцијална можност за повреди.

 

Некои би кажале дека тоа е вистинска бела забава за бели насмевки.

 

Ви се допаѓа ли новиот тренд за фотографии?

 

loading...