Секс симболи на 80тите: Некогаш и сега

Loading...

Дали би можеле да ги препознаете кои се?

Ова се некогашните секс симболи гледано во светски рамки. Некои останаа и денес со таа титула, а некои се далеку изгубени од неа.

loading...