Давид и Голијат – фото кое стана интернет сензација

Давид и Голијат – фото кое стана интернет сензација. Кога ќе го погледнете и на вас ќе ви стане јасно зошто е тоа така. 

Пулс24.мк ви ја пренесува фотографијата која ја направи научникот Октавио Бурто. Тој самиот ја насловил Давид и Голијат. Сликана е во калифорнискиот залив…

 

 

 

Пронајдете не на следниве мрежи: