Јоце Панов промовира видео запис и документарец

Loading...

OnAir Music Macedonia и Јоце Панов со голема чест ви ги подаруваат видео записот за песната Љубовна Религија и документарецот за природните убавини од Југоисточна Македонија.
Пејачот Јоце Панов неодамна потпиша договор со OnAir Music Macedonia за дигитална дистрибуција на неговата музика. Соработка се оствари со цел песните и видео записите да стигаат до обожавателите на добрата музика во оригинален квалитет.
На 12.12.2012 во хотелот “Сириус“ во Струмица, во присуство на градоначалниците од десетте општини кои го сочинуваат Југоисточниот регион, како и голем број на гости, се случи промоцијата на документарецот со природните убавини и видео записот за песната Љубовна Религија.

Документарецот кој се направи во соработка со ГИЗ РЕД претставува едно од најквалитетните документарни видеа за промоција на нашата прекрасна земја. Ви препорачуваме да го изгледате до крај, ќе се изненадите какви убавини има нашата Македонија, убавини за кои досега можеби и не сте знаеле. 

<div style=”line-height: 21px; color: rgb(68, 68, 68); font-family: Calibri,sans-serif; font-size: 15px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; background-color: rgb(255, 255, 255); text-align: justify;”>  </div> <div style=”line-height: 21px; color: rgb(68, 68, 68); font-family: Calibri,sans-serif; font-size: 15px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; background-color: rgb(255, 255, 255); text-align: justify;”> <span style=”font-size:12px;”><span style=”font-family: verdana,geneva,sans-serif;”>Песната Љубовна Религија се вклопи во целата приказна за Македонија. Како автори на песната се потпишуваат Кире Костов (музика и аранжман) и Светлана Христова – Јосиќ (текст), а се снимаше во Студио Анастасија. Не заборавајте да се предплатите на официјалниот youtube канал на Јоце Панов за навремено да ги добивате сите нови видеа во оригинален Full HD квалитет.</span></span></div> <div style=”line-height: 21px; color: rgb(68, 68, 68); font-family: Calibri,sans-serif; font-size: 15px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; background-color: rgb(255, 255, 255); text-align: justify;”>  </div> <p> <iframe allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”338″ src=”https://www.youtube.com/embed/_qwkxt4Xoa8″ width=”600″>

Песната Љубовна Религија се вклопи во целата приказна за Македонија. Како автори на песната се потпишуваат Кире Костов (музика и аранжман) и Светлана Христова – Јосиќ (текст), а се снимаше во Студио Анастасија. Не заборавајте да се предплатите на официјалниот youtube канал на Јоце Панов за навремено да ги добивате сите нови видеа во оригинален Full HD квалитет.

 

loading...