Јелена Томашевиќ ги покажа градите на настап

Loading...

Секој пат кога ќе ги кренеше рацете,  фустанот и паѓаше. Со својата појава српската пејачка ги засени останатите присутни на музичкото шоу

Јелена Томашевиќ во саботата навечер настапи на музичкото шоу „Први глас Србије“. Се појави во долг и тесен фустан без ракави, па во текот на настапот испаѓаа градите кои камерите ги забележија.

loading...