Марјана ги има најубавите гради!

Loading...

Според интерното истражување на екипата на ПУЛС24.МК популарната лото, а однеодамна и бинго девојка Марјана ги има најубавите гради во Македонија. 
Ние се потрудивме да обезбедиме фотографии кои тоа го потврдуваат. Погледнете го овој едиторијал и уверете се сами. Наскоро нови предновогодишни изненадувања од Марјана ексклузивно за читателите на ПУЛС24.МК. Бидете со нас.
Инаку фотографиите се направени од Александар Велов за потребите на магазинот Свет.
 

loading...