Line Out најавуваат акустична верзија на првата песна

Loading...

Групата Line Out пред нова година ќе извади акустична верзија од својата прва песна Како првиот ден.

Во продолжение го гледате видео записот.

Дечките најавуваат нова песна која ќе излезе кон крајот на јануари. Тимот на Пулс24.мк им посакува испешна музичка кариера.

loading...