Споменикот на незнајниот јунак вечерва

Фото на денот според изборот на редакцијата на ПУЛС24.МК

Наскоро ќе следи рубрика фото на денот каде што вие ќе можете сами да ни пратите свој избор, а најдобрите ќе бидат наградени.

 

Пронајдете не на следниве мрежи: