Дебитираше новиот концепт на Bentley Mulsanne

Loading...

Дебитираше новиот концепт на Bentley Mulsanne. Денеска беа објавени следните фотографии, кои создаваат лагодно чувство и потреба за уживање.  

Очигледно Бентли знае што прави, нуди, создава…

Се сложувате?

loading...
Loading...