Александар Белов го води љубовта

Loading...

„Ме води љубовта“  е насловот на новата песна на Александар Белов која тој им ја подарува на својата публика по повод новогодишните и божиќните празници.

Песната всушност е македонската анплагд верзија на неговата „Све је лепше у двоје“, а авторскиот тим е ист: музика и аранжман Дарко Тасев, текст на Весна Малинова. Песната е снимена во студио Габроски.

loading...