Дедо Мраз купува робот за пакување подароци (видео)

Loading...

„Џенерал Моторс“ направи машина која е специјализирана за пакување автобилчиња во кутии.

На снимката џуџињата изгледаат среќно, но скриено секако се плашат за оваа работа. Можеби би требало да оформат синдикат додека не е доцна.

 

loading...