Неверојатна трансформација во Пред и Потоа

Loading...

Стилистот Небојша Пешевски повторно не изненади со комплетно нова трансформација.

Новата кандидатка во рубриката Пред и Потоа доби комплетна трансформација. Перфектно избраната фризура во комбинација со одлична шминка на нашата денешна кандидатка и даде поголема самодоверба и мотив за да работи на својот изглед.

loading...