Нов ѕвер од BMW: Првични фотографии од „Z4“

Loading...

BMW официјално го претстави освежениот модел „Z4“, кој ќе се појави во продажните салони.

Овој автомобил ќе биде во понуда со портокалова и металик гарнитура. Новите дотатоци „Connected Drive“ систем подразбира систем за паметно користење на другите светла, помош при паркирање, автоматско известување пред судар но, и нови опции за поврзување со интернет, како што се информации за сообраќајот и апликации за социјалните мрежи.

Што се однесува до перфорамнсите, останаа непроменети, а во понуда ќе се најдат и моторитe: 2.0 L со четвороцилиндричен турбо мотор „Z4 sDrive28i“ со 240 КС, шестцилиндричниот „Z4 sDrive25i“ со турбо мотор и 300 КС и шесткратниот турбо „Z4 sDrive35is“ мотор со 335 КС.

loading...
Loading...