Во продажба е излезен комичен стрип на Ким Кардашијан – фала му на Бога, нели?

Loading...

Ако ги следите настаните на кланот Кардашијан:

Свадбата од бајќите на Ким, Кортни и Ким одат во Њујорк, Кортни и Ким одат во Мајами, порно снимката на Ким, линијата за облека на Ким, рекламите на Ким за „QuikTrim“, поддршката на Ким за Мидори и љубовниот живот на Ким не беа доволни за вас, не грижете се. Ким има нов начин да ве изненади и тоа овој пат илустрирано. Токму така, комичниот стрип на Ким Кардашијан е моментално во продажба.

Ако имате 3.99 долари и вишок на неколку парчиња на достоинство, копија од стрипот кој ја раскажува приказната на дивата за нејзиното порно видео, сега може да биде ваша.

loading...
Loading...