Топ 5 најслатки животни за 2012 година

Loading...

Повеќето од овие животни никогаш не биле популарни на интернет. Сите светски медиуми секојдневно објавуваат смешни или слатки фотографии и видео снимки од животни кои би го разнежлиле срцето на секој човек. Но ние ни ние нема да бидеме исклучок, па ви ги претставуваме најслатките животни за 2012-та година, меѓу кои е и најшармантниот нилски коњ од зоолошката градина во Белград. Уживајте!

 

1. Бодликав мравојад кој е стар само 30 дена,

2. Мал нилски коњ од Белград,

3. Принцот Хари, еден мал нилски коњ во Јужна Африка,

4. Патка која брка човек,

 

5. Кофи, “најкул“ куче на светот.

loading...