Зошто секој од нас треба да биде помалку како порно ѕвезда

Loading...

На секој му треба некаков идол кон кој може да се стреми во животот. Да се има идол,е важен дел од процесот на растење. Како ќе се развиете како личност, ако не знаете во која насока сакате да се движите?

 

Сепак, од клучно значење е да се избере вистинскиот идол. Ако одбереш погрешен идол, тоа би можело да биде штетно за твојата личност. На пример Р.Кели е одличен пејач. Но, дали се восхитуваш на секое негово однесување? Се надеваме,дека не. Општо земено, подобро е да се восхитувате на група луѓе отколку само на еден човек.
На овој начин, ако еден од овие поединци излезе дека е несовесен , вие не ќе мора да се срамите за времетошто сте го потрошиле на тој човек.
Постои една група на професионалци, од кои сметамдека секој би можел научи по нешто, како на пример Порно ѕвездите. Но пред да почнете да коментирате за тоа дека она што го говорам нема логика, прочитајте го целиот текст –Нешто ми кажува дека ќе се согласите со мене.

 

Обидете се да заборавите на сите оние стереотипи: како на пример дека  сите порно ѕвезди се зависници од дрога, дека не се почитуваат себе  … Ништо од ова не е точно.

Има истражување на оваа тема и дефинитивно порно ѕвездите не само што се поздрави од просечениот човек, тие имаат повисок степен на самодоверба, повеќе самопочит, и обично се многу посреќни од просечениот човек.

Размисли за ова. Порно ѕвездите редовно прават тестови за сексуално преносливи болести, мора секогаш да се во топ форма за да изгледаат добро пред камерата и што е најважно, тие немаат никаков проблем со нивната сексуалност. Порно ѕвездите знаат што сакаат и не се плашат да го кажат тоа. Има многу работи што можеме да научиме од овие актери и актерки за возрасни филмови. Еве неколку:

 

 Порно ѕвезди знаат што сакаат

 

И  не се плашат да го побараат тоа. Тиенемаат проблем да го кажат своето мислење иобично годобивааттоа што госакаат.Поради тоа немаат никаков проблем во спалната соба . Ако ги решите проблемитево спалната соба, целосно ќе го променитевашиот живот.

 

Клучот на вистинска среќа е да сте здрави и во форма 

Сигурено веќе сте го чуле ова. Но тоа е вистината: Порно ѕвездите треба да се во форма за да имаат добра кариера, но и ако прекинат да го работат тоа нешто ми кажува дека и понатаму ќе ги задржат своите здрави навики. Поговорката гласи, здрав дух во здраво тело.

Го прават тоа што го сакаат

Многу луѓе работат работа која не ја сакаат, но тоа не се случајот со порно ѕсвездите. Тие го работат тоа што го сакаат и плус заработуват. Што мислите? Нели секој од нас се стреми да ја најде работата која ке го направи среќен и ќе му донесе пари.

 

loading...