Иван Ивановиќ ја нападна Станија!

Loading...

Водителот Иван Ивановиќ во својата емисија редовно ги следи актуелните случува од естрадата. Оваа недела највеќе внимание привлече коментарот на Иван за изјава на Станија.

„Станија изјави дека не ја задоволуваат мали пениси, Сите ние имаме проблеми на работа па не се жалиме“, кажа водителот.

 

Со оглед на тоа што Станија е позната како личност без влакна на јазикот, сигурно нема да остане должна на водителот. Сепак, досега не напиша ништо на социјалните мрежи за овој коментар иако е многу активна на нив.

loading...